Män med skägg, bra eller dåligt. Jag provar att dejta dem!

Skäggiga män ska dejtas, det tycker i varje fall jag. Jag har snöat in på skäggiga män och det roliga i att dejta dem ända sedan jag stötte på den här sidan https://singelforaldrar.se/, det var en hel hoper av trevliga skäggia män som jag kom i drekt kontakt med bara för det faktum att jag ville dejta. Inte längre vara ensamstående med fyra barn, jag ville få in en man i mitt liv. Inte vilken man som helst, en man med skägg.
Man med skägg

För vem vet vad en dejt med en annan ensamstående mamma och ensamstående pappa kan göra? Det finns flera saker som går att säga och att göra. Det är kul när skägget kittlar och det blir ännu en dimension. Borta är det med hårigt bröst, nu vill jag ha ett väloljat skägg. Fyllt med överraskningar och andra saker som kan göra mig och min nya dejt glad. Det ska vara två om en relation och för det så krävs det en attraktion och den föds gärna genom mannens skägg. Det ska vara på det sättet att när jag sätter mig ner på restaurangen redo för vad som ska bli kvällen höjdpunkt så vill jag att min respektive och den jag kallar kvällen dejt är en ensamstående pappa, på jakt efter just den där mamman. För att det ska bli något roligt av det!

man med skägg
Det kan vara så att jag hade en relation för länge med en man utan skägg och därför har jag blivit helt omvänd i att jag skall ha en man som faktiskt har skägg. Det som är det bästa är att man kan välja när man ska dejta. Det finns inget rätt eller fel när du ska träffa din nästa och det är också därför jag har sett till att försöka hitta den typ av man jag skulle trivas bäst med. Ingenstans har jag skrivit om jag är man eller kvinna så vi låter läsaren av detta inlägga gissa! Vi hörs snart igen och kanske ses i dejtingdjungeln.